De Carrièrehypotheek.

 

Als cliënt, de jonge academicus/HBO’er, verwacht  u ongetwijfeld de komende jaren een bovengemiddelde groei van uw inkomen. En hoewel de huizenprijzen de afgelopen jaren fors zijn gestegen, wilt u niet wachten met het kopen van een huis tot zijn inkomen op het niveau is dat bij dat huis past.

 

Met de Carrière Hypotheek kunt u een voorschot nemen op de toekomst, juist als u een starter bent. Als starter op de hypotheekmarkt is de carrierehypotheek een hypotheek waarbij de maandlast begint op een niveau dat 35% lager ligt dan van een gewone hypotheek. De maandlasten groeien gedurende een aantal jaren mee met de groei van uw inkomen, terwijl het uiteindelijke lastenniveau niet veel hoger uitkomt dan van een normale hypotheek.

 

De Carrièrehypotheek is bestemd voor jonge (starters) huizenkopers met een voltooide HBO/WO opleiding. Ook  voor doorstromers op de woningmarkt kan het product aantrekkelijk zijn als een periode van gewenning aan de hogere maandlasten wenselijk is.

 

In onderstaande grafiek ziet u een voorbeeld van het netto lastenverloop van zowel een gewone spaarhypotheek als van de “Carrière Hypotheek” gebaseerd op een hypotheek van € 200.000,--

 

carrierehypotheek de carrierehypotheek passend bij uw carriere!

 

 

Naast een lage aanvangslast is de Carrière Hypotheek een flexibele hypotheekvorm.

Zo kunt u kiezen voor een overlijdensrisicodekking die bij u past: op 1 of 2 levens en een dekking naar keuze van 60% tot 100% van het hypotheekbedrag.  

Er is ook een ruime keuze in rentevast perioden variërend van 1 jaar vast met een rentebedenktijd tot 20 jaar vast.

 

Tenslotte gelden ruime acceptatiecriteria, waarbij rekening wordt gehouden met de te verwachten groei van het inkomen. Op deze wijze biedt de Carrière Hypotheek de extra ruimte die u zoekt!Wilt u weten hoe deze vorm voor u uitpakt? Vraag nu een offerte aan!.